به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف؛ پَنلی در خصوص “طرحها و پروژههای موضوع محور پژوهش و فناوری در حوزه اکتشاف” در روز پایانی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی نفت و گاز در روز شنبه مورخ 30 اردیبهشت ماه 1402 در محل دائمی نمایشگاههای تهران، سالن اصفهان و با حضور نمایندگان اداره پژوهش و فناوری مدیریت اکتشاف و خبرنگاران شبکه رسانه و مدعوین محترم در ساعت 09:20 آغاز شد.
مهندس عربانی رئیس اداره پژوهش و فناوری مدیریت اکتشاف محوریت ارائه را به شرح ذیل بیان کرد:
حوزههای فعالیت پژوهش و فناوری در مدیریت اکتشاف که به دو بخش کلان شبکۀ هوشمند پژوهش و پورتفولیوی پژوهش و فناوری تقسیم شده است
ارائه آمار سالهای گذشته و پیشبینی تحقق اهداف سال 1402 در بخش شبکۀ هوشمند پژوهش
معرفی پورتفولیوی پژوهش و فناوری در دو بخش طرحها/پروژههای اکتشاف محور و سرمایهای؛
بررسی تاریخچه و چگونگی تدوین نقشۀ راه توسعۀ فناوری
معرفی زیست بوم نوآوری اکتشاف و نقش آفرینی شرکتهای دانش بنیان در آن؛
معرفی الگوی جدید توسعۀ فناوری در مدیریت اکتشاف با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و انجمنهای علمی تخصّصی کشور
معرفی پروژههای پژوهشی پیشنهادی مدیریت اکتشاف جهت تصویب در برنامۀ هفتم توسعۀ کشور
بیان چالشهای شناسایی شدۀ پیشرو در خصوص جذب و بکارگیری شرکتهای دانش بنیان
دکتر مطهری مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران نیز ضمن قدردانی از پیشران بودن مدیریت اکتشاف در انجام فعالیتهای پژوهشی بر اهمیت تصویب طرحها/پروژههای برنامۀ هفتم توسعۀ کشور همراه با در نظر گرفتن شاخصهای اندازهگیری موفقیت و عدم موفقیت آنها تاکید کرد.
و دکتر سلیمانی معاون علوم زمین مدیریت اکتشاف افزود: مطالعات پژوهشی با تغییر رویکرد به کمک صنعت آمده و همچون طرح کلان پژوهشی هیدرات گازی، نتایج آنها میبایست در صنعت کشور استفاده شود. وی بر ضرورت انجام فعالیتهایی همسو با آیندهنگاری و پژوهش تأکید کرد.
در ادامه دکتر عبدالهیفرد معاون طرحها و بلوکهای اکتشافی نیز بلوکهای اکتشافی و چرایی اولویت دار بودن برخی از آنها را عنوان کرد.
و در پایان امضای تفاهمنامههای همکاری فیمابین مدیریت اکتشاف و انجمنهای علمی زمینشناسی ایران (جناب آقای دکتر قربانی)، انجمن نفت ایران (جناب آقای دکتر عمادی) و انجمن ژئومکانیک نفت (آقای دکتر قاسمزاده) صورت گرفت.