نشست صمیمانه دکتر فکور با کارکنان مدیریت اکتشاف در ساختمان ستاد این مدیریت برگزار شد

بازدید دوره‌ای دکتر مهدی فکور از مناطق عملیاتی اکتشافی استان فارس “لار-جهرم-خنج-لامرد-عسلویه”
آبان 8, 1402
آغاز عملیات حفاری چاه اکتشافی “تخته-1″؛ قدمی بلند در جهت جبران کسری گاز شبکه سراسری در آستانه فصل سرما
آبان 8, 1402
جلسه صمیمانه مدیر اکتشاف، جناب آقای دکتر فکور، با کارکنان این مدیریت در محل نمازخانه  ساختمان ستاد مدیریت اکتشاف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف؛ روز یک‌شنبه مورخ 7 آبان‌ماه 1402 دکتر فکور مدیر اکتشاف در نشست صمیمانه‌ای که با کارکنان مدیریت اکتشاف داشتند ضمن تقدیر و تشکر از همه‌ی کارکنان مدیریت اکتشاف که نقشی موثر در عملکرد مثبت این مدیریت در دولت سیزدهم داشتند گفتند: در 2 سال گذشته اتفاقات مثبت بسیاری در این مدیریت رقم خورده است که مشخصاً تلاش ویژه همه‌ی کارکنان صف و ستادی در به وجود آمدن این امر مهم دخیل بوده است که یکی از بزرگترین حسن‌های این توفیقات، توسل و توکل به خداوند و ائمه اطهار بوده است که در ادامه برکات الهی را به دنبال دارد.
ایشان ضمن بیان این نکته که وزیر نفت در جلسه معاونین رضایت بالایی را از عملکرد مدیریت اکتشاف داشتند افزود: ساختار مدیریت اکتشاف باید مورد بازنگری قرار بگیرد و نواقص و معایب آن برطرف گردد. همچنین در بحث حقوق بحمدالله توانستیم در 2 سال گذشته تغییرات مثبتی داشته باشیم و با یکپارچه کردن قراردادهای نیروهای ارکان ثالث افزایش حقوق چندبرابری را شاهد بودیم. البته گفتن این نکته خالی از لطف نیست که این امر وظایف کارکنان را سنگین‌تر می‌کند، زیرا که  این تغییرات مثبت تلاش و کارکرد بهتری از کارکنان را طلب می‌کند تا مسیر رو به جلوی اکتشاف کماکان ادامه داشته باشد و حتی با سرعت بالاتری ادامه پیدا کند. در خصوص بهبود وضعیت حقوق‌ نیروهای رسمی نیز با وزیر محترم مذاکراتی صورت گرفته که با عنایت ویژه وزیر و تنظیم شیوه‌نامه‌ای جدید و مختص مدیریت اکتشاف شاهد بهبود این مسئله خواهیم بود.
مدیر اکتشاف ضمن بیان این نکته که پروژه پانیذ ادامه‌ دهنده‌ی راه رکورد زنی‌های مدیریت اکتشاف در بحث‌های مطالعاتی و فنی است گفت: معاونت علوم زمین و معاونت فنی دارای ماهیتی مطالعاتی و فنی هستند و با به کارگیری هردوی این موردها قطعاً نتایج خوبی رقم خواهد خورد. بعنوان مثال، در پروژه چنگوله که انجام عملیات با ریسک بسیار بالایی همراه بود اما دانش فنی و علمی کارشناسان این مدیریت و به کارگیری این عوامل توسط کارشناسان، منتج به نتیجه مثبت و قابل قبول در این پروژه شد.
همچنین در بحث علوم زمین ‌هم اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است و با توجه به تغییر تاکتیک‌هایی که دائماً صورت میگرد، نهایتاً روز گذشته شاهد ثبت رکورد 1536 انفجار در پروژه پانیذ بودیم و با توجه به جغرافیای سخت و متفاوت این منطقه، این امر کاری بزرگ و ستودنی بود که همیت کلی نیروها و مسئولان را بدنبال دارد و این هم جای تشکر ویژه دارد.
ایشان در پایان با اشاره به وضع سیاسی منطقه و جنگ غزه و اسرائیل و دعا برای تسریع در نابودی رژیم اشغالگر قدس ثبت این رکوردها و عملیات را قدمی محکم در جهت حرکت رو به جلو کشور شمرد که علاوه بر پیشرفت مملکت اسلامی،  برای خود افراد نیز توشه‌ای قابل اتکا در آخرت خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.