آغاز عملیات حفاری چاه اکتشافی “تخته-1″؛ قدمی بلند در جهت جبران کسری گاز شبکه سراسری در آستانه فصل سرما

نشست صمیمانه دکتر فکور با کارکنان مدیریت اکتشاف در ساختمان ستاد این مدیریت برگزار شد
آبان 9, 1402
مصاحبه دکتر فکور مدیر اکتشاف با صدا وسیمای استان فارس
آبان 9, 1402
به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف؛ در جریان بازدید جناب آقای دکتر فکور از مناطق عملیاتی استان فارس « جهرم-1، تخته-1، بیرم-1و دهنو-1» ، مدیر اکتشاف به همراه فرماندار شهرستان خنج جناب آقای بهادر اسفندیاری و شماری از مسئولان این شهرستان طی مراسمی، عملیات حفاری یک حلقه چاه اکتشافی گاز در حوزه گازی تازه کشف شده «تخته» در شهرستان “خنج” را افتتاح نمودند.
دکتر فکور، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در حاشیه این مراسم گفت: استان فارس بعنوان یکی از استان‌های مهم و زرخیز کشور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و ذخایر عظیم و تعداد میدان‌های گازی این استان، نشان دهنده‌ی پتانسیل بالقوه اکتشافی استان فارس بعد از استان خوزستان که بعنوان بزرگترین مرکز میدان نفتی در کشور شناخته می‌شود، می‌باشد.
مدیر اکتشاف افزود: با توجه به تأکیدهای اخیر مقام‌های ارشد کشوری درباره ذخایر عظیم گازی، استان فارس در اولویت قرار گرفته و شهرستان خنج نیز بر اساس مطالعات اکتشافی منابع هیدروکربری از اهمیت بسیاری در این زمینه برخوردار است.
وی افزود: هم‌اکنون پنج حوزه اکتشافی جدید در جنوب فارس وجود دارد که پیش بینی می‌شود این حوزه‌ها از ذخایر عظیم و قابل استخراج گاز بهره‌مند باشند و در این بین منابع گازی چاه اکتشافی  تخته-1 در شهرستان خنج که بعد از پنج سال انجام مطالعات و تلاش مستمر زیرساخت‌ها برای استفاده از ذخایر عظیم و غنی آن آماده شده است نقشی موثر را  ایفا می‌کند.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: تاکنون ۲۸ میلیارد تومان برای احداث راه برای محل حفر چاه اکتشافی هزینه شده است و برای حفر چاه اکتشافی اصلی که امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی آن هستیم ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است. و با توجه به اهدافی که در این شهرستان تعریف شده است بی‌شک مشکل کمبود گاز در شبکه سراسری برطرف خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.