به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف مراسم تقدیر از کارشناسان برای ثبت رکورد بیسابقه بدون حادثه پروژه لرزهنگاری سپهر با حضور سید صالح هندی “مدیر اکتشاف” و محمد عالمی “مدیر شرکت عملیات اکتشاف” در روز سه شنبه مورخ 1396/06/07 در سالن جلسات شرکت عملیات اکتشاف برگزار شد.
سید صالح هندی “مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران” ضمن تأکید بر اهمیت اجرای اخلاق حرفهای در سازمانها، گفت: برای ما هیچ کاری آنقدر مهم نیست که بخواهیم بدون رعایت نکات ایمنی، کار ناایمن انجام دهیم و وقتی یک کار و پروژهای شروع به کار میکند، تمامی ذینفعان و یا ذیربطان را دربر میگیرد، همانطور که موفقیت در یک پروژه، شامل حال تمامی ذینفعان آن میشود، شکست در آن نیز تمامی اعضاء و گروه اجرایی (ذیربطان) را شامل میگردد.
وی بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر نظارتهای دولتی در بخش HSE بیشتر شده و به مانند گذشته این نظارتها به معنی مانعی برای اجرای کارها نبوده و نشان از اهمیت حفظ سلامت انسانها و محیط زیست است که با کمک این نظارتها کارها با سلامت، سرعت و ایمنی بیشتری جریان و ادامه مییابند.
مدیر اکتشاف ضمن اشاره بر پیچیدگیهایی که در پروژه ژئوفیزیکی لرزهنگاری سه بعدی سپهر وجود داشت، افزود: در فضاهائی همچون دشت آبادان، که روز به روز سختگیریهای HSE و محیط زیستی بیشتر خواهد شد، باید با مجهز شدن به تکنولوژی روز و علم و دانش کاملتر، برای رویارویی با آن در زمان مقرر آمادگی لازم را کسب کنیم.
ایشان در پایان ضمن بیان اینکه در حال حاضر به طور پیوسته اطلاعات و دادهها، برداشت شده و مورد استفاده قرار میگیرد، متذکر شد که مجریان (پیمانکاران) قوی میتوانند کارفرمایان قوی بوجود آورند و مدیریت اکتشاف از هرگونه کمکی برای مجریان (پیمانکاران) خود در جهت انجام درست کارها دریغ نکرده و از تمامی دستاندرکاران پروژه سپهر تشکر و قدردانی کرد.
محمد عالمی “مدیر عامل شرکت عملیات اکتشاف” نیز ضمن تأکید بر اهمیت سلامت انسانها و پاک نگهداشتن محیطزیست، گفت: قطعا” مسئولین از وقوع هرگونه حادثه متأثر میشوند و تلاش تمامی آنها در پیشگیری از آسیبهای احتمالی از طریق نظارتهای دقیق خواهد بود.
وی بیان کرد: شرکت عملیات اکتشاف به عنوان یک ابزاریست در دست مدیریت اکتشاف و دیگر کارفرمایان شرکت ملی نفت، برای اجرای کارها و با تلاش، راهنمائی، پیگیری و زحمات مسئولین مدیریت اکتشاف در گذشته و حال بوده که هم اکنون به این صورت، شرکت عملیات اکتشاف توانسته عمل نماید و از مدیریت اکتشاف و شرکتهای دیگر در صنعت نفت انتظار است که با حمایتهای مدبّرانهی خود، همچون گذشته، این شرکت را در اجرای پروژهها یاری و همراهی کنند.
همچنین حمید طاوسی “سرپرست اداره بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیر عامل مدیریت اکتشاف” ضمن تشکر و قدردانی از تمامی عوامل اجرایی و عملیاتی پروژه سپهر، از جمله معاونت امور اکتشاف به عنوان رئیس پروژه، ناظرین مقیم اداره ژئوفیزیک،اداره حراست و نظارت اداره HSE مدیریت اکتشاف و از همکاران اداره HSE شرکت عملیات اکتشاف تقدیر نموده و گفت: با توجه به نظارت دقیق مستمر و بازدید های دورهای و منظم اداره HSE مدیریت اکتشاف و همکاری فیمابین با شرکت عملیات اکتشاف به عنوان مجری و پیمانکار پروژه لرزه نگاری سپهر تمامی موارد ناایمن و ریسک های خطر عملیاتی پروژه لرزه نگاری از ابتدای پروژه، مشخص و اقدامات کنترلی و اصلاحی لازم نیز صورت گرفت.
وی در ادامه گفت از جمله اقدامات کنترلی انجام شده در خصوص پیشگیری از حوادث و آسیبها در پروژه لرزه نگاری سپهر میتوان به مواردی همچون :ارائه طرح و برنامه HSE و پیشگیری ازحوادث احتمالی، برنامه ریزی و تشکیل جلسات مستمر با پیمانکار، آموزشهای کوتاهمدت، دوره ای و برگزاری مانورهای آمادگی در شرایط اضطراری اشاره کرد.
لازم به ذکر است، پروژه لرزه نگاری سپهر در استان خوزستان به مساحت تقریبی 1700 کیلومتر مربع به صورت تقریبی روزانه 200 کیلومتر عملیات لرزه نگاری و میانگین 500 نفر پرسنل در انجام عملیات در مناطق آلوده به میادین مین و باتلاقی از تاریخ 1395/02/11 تا کنون پس از گذشت یکسال و نیم با کار کرد سه میلیون نفر ساعت بدون اتلاف وقت و هرگونه حادثه در مدت مزبور، در حال انجام میباشد.