شرکت ملی نفت ایران با محوریت مدیریت اکتشاف با پنج دانشگاه قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشاف امضاء کرد

همایش تبیین اهداف
اسفند 16, 1396
قرارداد پژوهشی شرکت ملی نفت ایران با 5 دانشگاه
اسفند 21, 1396

 

شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه‌های شهید بهشتی، چمران اهواز، خوارزمی، فردوسی مشهد و صنعتی شاهرود قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشاف امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف، آیین امضای قراردادهای پژوهشی شرکت ملی نفت ایران با دانشگاه‌های شهید بهشتی، چمران اهواز، خوارزمی، فردوسی مشهد و صنعتی شاهرود امروز ۲۱ اسفند ۹۶ با حضور بیژن زنگنه، وزیر نفت، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، علی کاردر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و سیدصالح هندی مدیر اکتشاف نفت برگزار شد.

با توجه به کاربست اقتصاد مقاومتی و دانش پایه کردن امور عملیاتی و توسعه همکاری های پژوهشی و فناورانه در شرکت ملی نفت، با دانشگاه‌ها و توسعه شبکه فناورانه و استفاده از شرکای داخلی و خارجی در انجام امور پژوهشی و فناورانه، قراردادهای بلندمدت ده ساله با ۵ دانشگاه داخلی منعقد شده است.

سید صالح هندی مدیر اکتشاف در حاشیه امضای این قرارداد گفت: این قراردادها در بالاترین سطح همکاری وزارت نفت با دانشگاه‌ها انجام خواهد شد و از خصوصیات قابل توجه این همکاری، خروجی فناورانه است،  و می‌بایست در این همکاری، هر پژوهشی منجر به خلق یک فناوری که قابل اندازه‌گیری نیز می‌باشد، شود. و تأکید شده که مدل کسب و کار برای این پژوهش‌ها از طریق دانشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی نیز طراحی شود.

بر این اساس ۲ قرارداد با دانشگاه‌های شهید بهشتی و چمران اهواز در ارتباط با فناوری‌های نوین ژئوشیمی اکتشافی، قرارداد با دانشگاه خوارزمی در ارتباط با تدوین فناوری های نوین مخازن کربناته شکاف دار، قرارداد با دانشگاه فردوسی مشهد در ارتباط با فناوری های تصویرسازی زیرسطحی از لایه های زمین و مرتبط با تکنیک‌های ژئوفیزیکی و قرارداد با دانشگاه صنعتی شاهرود در ارتباط با فناوری های نوین ژئومکانیک در حفاری و مهندسی مخازن، از سوی شرکت ملی نفت منعقد شد.

با اجرایی شدن این قراردادها و راه‌اندازی مراکز علمی- مهارتی مربوطه و پس از انتقال فناوری‌های نوین و بومی‌سازی فناوری ها، انجام و یا ساخت دستگاه‌های مربوطه در داخل کشور امکان‌پذیر و قابل رقابت با محصول دیگر شرکت‌های خارجی است.

بر همین اساس پروژه های اکتشافی آتی در شرکت ملی نفت ایران با کاهش هزینه و ریسک همراه است و مراکز فناورانه تاسیس شده، به صورت مستقل و بدون کمک مالی از سوی شرکت ملی نفت ایران، توانایی انجام امور اکتشافی را دارند و به عنوان بنگاه‌های اقتصادی، نقش مهمی در پیشبرد اهداف بلند مدت اقتصاد مقاومتی کشور ایفا می‌کنند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *