موزه تخصصی و دائمی نفت در مدیریت اکتشاف راهاندازی میشود
به گزارش روابطعمومی مدیریت اکتشاف، در نشستی که امروز دوشنبه مورخ 1395/05/11 بین کارگروه موزه مدیریت اکتشاف با هیأت اجرایی موزههای صنعت نفت برگزار شد، راهکارهای اجرایی جهت راهاندازی موزه تخصصی نفت در مدیریت اکتشاف بررسی و از بین چندین فضای پیشنهادی و کارشناسی شده موجود در مدیریت اکتشاف، محل مورد نظر برای جانمایی موزه، مشخص شد.
در این جلسه داداش نژاد ” قائم مقام مدیر کل روابطعمومی وزارت نفت در موزههای صنعت نفت”، ضمن تقدیر و تشکر از حرکت خودجوشی که بین کارشناسان مدیریت اکتشاف درباره “ فرهنگ موزه” ایجاد شده است، بیان کرد: میبایست هر یک از کارشناسان و فعالان در صنعت نفت به این باور برسند که حافظ هویت تخصصی خود باشند و یکی از راههای اجرای این باور: تلاش در جهت حفظ آثار و اسناد و مدارکی است که با آن سروکار دارند.
دکتر جواهری “مشاور مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت در راهاندازی موزههای صنعت نفت” نیز با اشاره به انگیزه، عشق و علاقهای که در کارکنان مدیریت اکتشاف در جهت ایجاد موزه و حفظ آثار و اسناد وجود دارد، گفت: علاقه به حفظ آثار و احداث موزه در بدنه کارشناسی مدیریت اکتشاف راه را برای ما به عنوان هیأت راهاندازی موزههای صنعت نفت سهل و هموار نموده و برعکس تفکر قدیم که لزوم ایجاد موزه فقط منحصر به ابنیهها و اشیاء قدیمی و… بود، امروزه لزوم ایجاد موزه تخصصی برای هر صنعتی احساس میشود و وزارت نفت نیز به عنوان یک صنعت عظیم و ملی در کشورمان با تاکید وزیر محترم، درصدد راهاندازی هرچه سریعتر موزه صنعت نفت میباشد. وی با ابراز خرسندی گفت: مدیریت اکتشاف با حمایت و تدبر آقای مهندس هندی مدیر اکتشاف بسیار متفاوت ، خودجوش وبا انگیزه و علاقه همکاری می کند .
در ادامه، دکتر جواهری از جمله شاخص هایی که در ایجاد موزه تخصصی میباید رعایت شود را بدینگونه بیان کرد: در درجه اول باید مکان موزه طوری طراحی شود که در معرض عموم قرار گرفته و بازدید کننده به راحتی بتواند از موزه بازدید کنند. در مرحله بعدی نکات حفاظتی و ایمنی باید در نظر گرفته شود و همچنین نوع نگاه از سوی ایجاد کننده موزه نیز مهم است که با چه دید نسبت به راهاندازی موزه اقدام میکند.
ایشان بر طبق تعریف سازمان بین المللی موزهها،5 وظیفه اصلی: نمایش، پژوهش، گردآوری، نگهداری و برقراری ارتباط، را به عنوان ویژگی های مهم یک موزه تشریح کرده و گفت: طبق این تعریف، یک موزه صرفاً با “توجه کردن” به یک وظیفه به تنهایی، نمیتواند رسالت خود را به خوبی انجام دهد.آقای مهندس شریف نیز استانداردهای لازم در احداث موزه را بیان کرد .
این جلسه با حضور”قائم مقام و مشاورین مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت”، آقایان: مهندس داداش نژاد، دکتر جواهری و مهندس شریف و همچنین خانمها: جهانیان، بدری و بیاض و آقای خبازی از کارشناسان مدیریت اکتشاف و آقای حسنی رئیس روابط عمومی مدیریت اکتشاف به عنوان کارگروه اجرایی ایجاد موزه در مدیریت اکتشاف در دفتر روابط عمومی اکتشاف برگزار شد.