مناقصه شماره 97134: خرید 600 تن Salt Clay
دی 16, 1397
به دست توانای متخصصان مدیریت اکتشاف انجام شد: راندن موفقیت‌آمیز طولانی‌ترین لوله جداری حفاری در آب‌های خلیج فارس بدون هیچ حادثه‌ای
دی 16, 1397

مدیریت اکتشاف میزبان مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان

نشست مشترک مدیراکتشاف شرکت ملی نفت ایران با مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با هدف تعامل و همکاری بیشتر در پروژه‌های عملیاتی و تبادل اطلاعات علمی و فنی در مدیریت اکتشاف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف، روز چهارشنبه مورخ 1397/10/12 مهندس پورهنگ “مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان” به همراه مدیران فنی این شرکت به دعوت مهندس سیدصالح هندی “مدیراکتشاف” با هدف تعامل و همکاری بیشتر در پروژه‌های در دست اقدام و همچنین تبادل اطلاعات علمی و فنی در مدیریت اکتشاف حضور پیدا کردند.

در این نشست زمینه‌های همکاری متقابل مدیریت اکتشاف و شرکت نفت اروندان به شرح ذیل مطرح و مورد استقبال طرفین قرار گرفت.

– همکاری در طراحی چاه و مراحل حفاری با اهداف مشترک اکتشافی-تولیدی

– آمادگی مدیریت اکتشاف جهت تحدید، توصیف و برطرف نمودن ابهامات میادین در حال تولید شرکت نفت و گاز اروندان

– برنامه‌ریزی جهت تحویل چاه‌های اکتشافی و تکمیل آنها، به عنوان چاه تولیدی

– تبادل اطلاعات اکتشافی و تولیدی در پروژه‌های در دست اقدام

شایان ذکر است مدیریت اکتشاف از سال 1395 تا کنون تعامل و گسترش همکاری‌های علمی، فنی و عملیاتی با شرکت‌های بهره‌برداری و تولیدی را در دستور کار خود قرار داده و تفاهمنامه‌هایی نیز با شرکت‌های تولیدی و توسعه‌ای و علمی، همچون پژوهشگاه صنعت نفت، فلات قاره، نفت مرکزی و … منعقد نموده و موقعیت‌های چشمگیری نیز در کاهش هزینه‌ها، تسهیل امور و هماهنگی بیشتر در پروژه‌ها و هم‌افزایی علمی- فنی و افزایش راندمان کارها نصیب طرفین و صنعت نفت کشور شده است.

دیدگاه ها بسته شده است