به گزارش روابط عمومی مدیریت اکتشاف، در پی وقوع سیل اخیر در کشورمان و آسیب جدی به اقشاری از هموطنانمان در شهرهای سیل زده، شورای نیکوکاری مدیریت اکتشاف با همدلی و کمکهای همکاران، به یاری سیلزدگان شتافت.
پس از درج اطلاعیه در پورتال سازمانی در ایام نوروز، برای دریافت کمکهای همکاران گرامی، 10 نفر از همکاران مدیریت اکتشاف، برای اعزام به این مناطق داوطلب شدند، که طی هماهنگیهای انجام شده توسط شورای نیکوکاری این مدیریت با سازمان عتبات عالیات، این گروه جهادی از تاریخ 1398/01/28 به مدت 5 روز برای یاریرسانی به سیلزدگان به منطقه پلدختر عازم شدند.
تیم اعزامی مدیریت اکتشاف ضمن اهداء اقلام جمعآوری و لوازم خریداری شده از محل کمکهای نقدی کارکنان این مدیریت، از قبیل: فرش، پتو، البسه، گاز پیکنیک، حبوبات، شیرخشک، دارو و ملزومات بهداشتی، نسبت به بهسازی منازل و همچنین پاکسازی لوازم به جا مانده از این حادثه در منطقه پلدختر اقدام نمودند.
بر اساس این گزارش با تأمین یک دستگاه پلیشر فرش توسط یکی از نفرات گروه اعزامی و تلاش همدلانه سایر اعضاء تیم، بیش از 400 تخته فرش، موکت و پتو در محلهای سیلزده شستشو و به خانوادهها تحویل شد.
خاطر نشان میسازد، این ماموریت با خودرو اداری، هزینه شخصی و بدون دریافت حق ماموریت توسط همکاران خیّر انجام شده است.
شایان ذکر است مقداری کمکهای جمعآوری شده توسط همکاران اقماری این مدیریت نیز در ناحیه سپهر و آرمان، به مناطق سیلزده ارسال شد.
از این طریق از کمکهای همکاران خیّر بهویژه تیم اعزامی، تقدیر و تشکر بهعمل آمده و امیدواریم خداوند مهربان همواره نگهدارتان باشد.