جشن بازنشستگان در مدیریت اکتشاف برگزار شد
اردیبهشت 30, 1395
زیارت کهف الشهدای ولنجک توسط مدیر و کارکنان مدیریت اکتشاف
اردیبهشت 30, 1395

مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به منظور آشنایی کارکنان با فعالیت های اکتشافی، نمایشگاه اسناد و اقلام قدیمی را به مدت دو روز در مدیریت اکتشاف برگزار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی مدیریت اکتشاف، نمایشگاه دو روزه اقلام و اسناد قدیمی که به نوعی بیانگر شناسنامه و تاریخچه اکتشاف در ایران و به ویژه در نواحی لرستان است در تاریخ 28 و 29 اردیبهشت ماه سال جاری در مدیرت اکتشاف برگزار شد.
این نمایشگاه ضمن آشنا کردن مخاطبان با روند فعالیت های اولیه اکتشافی و انتقال تجربه، تفاوت میان نحوه فعالیت ها اکتشافی در گذشته و حال را نشان می دهد.
اکبرنعمت اللهی؛ مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت و هیئت همراه، بعدازظهر روز گذشته (29 اردیبهشت) از این نمایشگاه بازدید کرده و گفت: تلاش مدیریت اکتشاف برای انجام این کار و راه اندازی این نمایشگاه قابل تقدیر است.
وی اظهار داشت که اسناد و مدارک قدیمی متعلق به هویت و فرهنگ ملت ایران است که باید با در حفظ و نگهداری آن کوشا بوده تا آن را به نسلهای بعدی منتقل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.