یونان اعلام کرد ارزیابی مناقصه های اکتشاف نفت و گاز در بخش فراساحل را طی چند هفته آینده نهایی خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، پانوس اسکورلتیس، وزیر انرژی یونان روز جمعه (٢۴ اردیبهشت ماه) اعلام کرد: آتن بررسی مناقصه اکتشاف نفت و گاز را در فراساحل ظرف چند هفته آینده به نتیجه می رساند و بزودی اسامی مناقصه کنندگان را اعلام خواهد کرد.
کاهش قیمت نفت خام سبب رکود در طرحهای نفت و گاز جهان شد اما یونان با سرمایه گذاری در این صنعت، به منظور کاهش وابستگی خود به واردات نفت و محکم کردن امور مالی دولتی، همچنان در حال حرکت است.
وزیر انرژی یونان گفت: ما در حال بررسی سه مناقصه پیشنهادی از سوی شرکتهای نفتی هستیم که قدرت، تجربه و ساختار آنها نشان
می دهد آنها در شرایطی هستند که می توانند اکتشافت و تولید نفت و گاز را با موفقیت به انجام برسانند.
وی افزود: ارزیابی مناقصه های فنی و تجاری طی چند هفته آینده به نتیجه می رسد.
به گفته مقامهای یونانی، شرکت توتال فرانسه در کنسرسیومی با حضور هلنیک پترولیوم (Hellenic Petroleum)، بزرگترین پالایشگاه نفت یونان و شرکت انرژی ایتالیا، در مناقصه حفاری فراساحلی چاه گاز در غرب یونان شرکت کرده است.
منبع: خبرگزاری شانا