میان شرکت‌های بزرگ اکتشافی از آمریکا، انگلیس، روسیه و چین، ایران در شرایطی نابرابر در جایگاه نخست اکتشاف نفت و گاز دنیا قرار گرفت
مهر 2, 1399
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین مدیریت اکتشافات شرکت نفت و دانشگاه حکیم سبزواری
مهر 2, 1399

روابط عمومی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با انتشار مطلبی ضایعه بزرگ وفات همایون مطیعی از پیشکسوتان صنعت نفت و زمین شناسی کشور را به خانواده بزرگ صنعت نفت و مخصوصاً جامعه‌ زمین‌شناسی ایران تسلیت گفت.

همایون مطیعی از پیشکسوتان صنعت نفت و زمین شناسی کشور به دیدار حق شتافت

به گزارش خبرگزاری فارس، روابط عمومی مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با انتشار مطلبی ضایعه وفات همایون مطیعی از پیش‌کسوتان صنعت نفت و زمین شناسی کشور را به خانواده بزرگ صنعت نفت و مخصوصاً جامعه‌ی زمین‌شناسی ایران تسلیت گفت.

همایون مطیعی از پیشکسوتان صنعت نفت و زمین شناسی کشور به دیدار حق شتافت، همایون مطیعی در سال 1326 در اصفهان به دنیا آمد و پس از اتمام تحصیلات مقدماتی در همین شهر، در سال 1349 موفق به دریافت کارشناسی زمین شناسی از دانشگاه اصفهان شد.

در سال 1351 به استخدام شرکت ملی نفت ایران درآمد و در طول 35 سال خدمت صادقانه در شرکت نفت مناطق نفتخیز جنوب، مدیریت اکتشاف و پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، منشا خدمات ارزنده‌ای شد.

همایون مطیعی در طول مدت خدمت خود در شرکت ملی نفت ایران عهده‌دار مسئولیت‌های خطیری چون رئیس اداره زمین شناسی گسترشی شرکت نفت مناطق نفتخیز جنوب، رئیس اداره کل زمین‌شناسی مدیریت اکتشاف، مشاور مدیر اکتشاف، ریاست اداره فناوری و سیاستگزاری مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران بود.

بازنشستگی در سال 1386 وقفه‌ای در ادامه خدمات پر بار مهندس همایون مطیعی به صنعت نفت کشور و جامعه زمین‌شناسی ایران به وجود نیاورد ایشان با حکم وزیر محترم نفت عضو شورای عالی اکتشاف،  شورای عالی مخازن شد، کمیته ملی چینه شناسی کشور و فعالیت در مجامع علمی، به نقش آفرینی ادامه داد.

 حاصل تلاش بیش از نیم قرن تحقیقات و پژوهش‌های علمی ارزنده وی در حوزه اکتشاف، توسعه و تولید در گزارش‌های فنی، مقالات و کتاب­های تخصصی متعدد بازتاب داشته است که از آن جمله می‌توان به کتاب چینه‌شناسی زاگرس، زمین‌شناسی نفت زاگرس (دوجلد)، زمین‌شناسی درون چاهی(دو جلد)، ارزیابی ضخامت‌های واقعی لایه‌ها در اکتشاف و استخراج نفت، زمین‌شناسی نفت سنگ‌های کربناته (دو جلد)، مقدمه‌ای بر ارزیابی مخازن نفتی زاگرس اشاره کرد. که تمامی به عنوان مرجع معتبر مورد استفاده کارشناسان صنعت و اساتید دانشگاه استفاده می‌شود.

دیدگاه ها بسته شده است